•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liam Neeson jede i vučje meso zbog uloge

Poznati glumac Liam Neeson niže godinama unazad odlične uloge i taj trend će se sigurno idalje nastaviti s obzirom na to kako se temeljno sprema za svaku od njih. Tako je recimo priznao da je zbog filma "The Grey" jeo vučje meso.

"Vučje je meso je bilo poprilično dobro usprkos činjenici da je bilo smrznuto nekoliko meseci".

Reditelj filma Joe Carnahan kaže da je Lian Neeson jedini član ekipe kome se vučje meso svidelo, dok su svi ostali negativno reagovali.

Film "The Grey" je priča o timu koji traži naftu na Aljasci, a nakon pada aviona moraju se boriti za goli život jer ih prati čopor vukova.

"The Grey" u američke bioskope stiže 27. januara.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu