•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liam Neeson snima novi film u Koreji

Liam Neeson postaće veliki američki vojni general Douglas MacArthur u nadolazećem korejskom ratnom filmu o poznatoj bitki za grad Inchon.

Radnja filma Operation Chromite prati osam ratnih heroja Korejskog rata koji se spremaju za tajnu operaciju kojom je isplanirano iskrcavanje kod grada Inchona, a koja se kodno zvala Operacija Kromit. Bitka za grad Inchon je bila ključna jer je promenila tok rata, omogućivši Južnoj Koreji, UN-ovim i američkim snagama da ponovno zauzmu glavni grad Seoul od invazije komunističke severnokorejske vojske.

Korejska filmska kuća Taewon Entertainment je objavila da je snimanje filma započelo krajem septembra sa planiranim budžetom od 12 miliona dolara. Film režira John H. Lee prema scenariju Lee Man-heea, obojica poznati po drugom ratnom filmu 71: Into the Fire (2010) o južnokorejskim studentima vojnicima za vreme istoga rata.

Kako donosi Hollywood Reporter Liam će za potrebe snimanja putovati u Koreju, a Teawon je premijeru filma najavio 25. jun 2016., na dan kada je 1950. započeo Korejski rat.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...