•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Liliane Susewind - Ein tierisches Abenteuer (2017) - uskoro

Svetska poznata dečja knjiga “Liliane Susewind”književnice Tanje Števner je napokon dobila i svoju ekranizaciju u režiji Joakima Mazaneka.

Jedanaestogodišnja Lili može da priča sa životinjama! Niko osim njenih roditelja ne zna za ovaj nesvakidašnji talenat koji joj je stvarao nevolje u prošlosti. Zbog toga je njena porodica primorana da se ponovo seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, što će joj poći za rukom sve dok ne shvati da je zao lopov životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili se sprema da spase Ronija i druge životnje. Neka avantura počne!

Glumci: Irina Arsenijević, Tamara Aleksić, Stefan Buzurović, Danijela Vranješ, Dubravko Jovanović, Dunja Jeličić, Tomislav Milovanović, Miomir Dragičićević
Režiser: Joachim Masannek

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu