•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lily Collins glumi u rimejku „Evil Dead“

Lily Collins će uskoro potpisati za ulogu u rimejku „Evil Dead“. Njen lik će biti Mia, koja je jedna od 5 prijatelja koji odlučuju da krenu na put u udaljenu kuću u šumi. Kao i u originalnom filmu i u ovom rimejku oni tamo otkrivaju prašnjavu knjigu poznatu pod nazivom „The Necronomicon, a čitanje pasusa iz nje na glas, rezultira stvaranjem neke vrste pakla koji prosto „guta“ duše.

Lik koji će Collins-ova tumačiti (Mia) je skorašnji narkoman, koji ovaj vikend u udaljenoj kući vidi kao priliku da očisti svoj organizam od droge, tako da onda kada ona počne da govori kako ju je napalo drveće napolju, njeni prijatelji veruju da je to samo vrsta njene paranoje.

Film „Evil Dead“ je režirao Fede Alvarez, scenario su radili Rodo Sayagues i Diablo Cody, a u američke bioskope dolazi 12. aprila 2013. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...