•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lindelof i Perota prave novu seriju za HBO

Dejmon Lindelof, scenarista čuvene serije ''Lost'', ponovo će raditi za kompaniju HBO. Zajedno sa Tomom Perotom će napisati scenario za seriju ''The Leftovers'', zasnovanu na Perotinoj knjizi.

Vreme dešavanja serije "The Leftovers" će biti nakon Sudnjeg dana, ali neće se sve desiti kako je očekivano. Serija će govoriti o običnim ljudima koji su se našli u jako neobičnoj situaciji.

Osim što će napisati scenario, ovaj dvojac će se takođe naći i u ulozi producenata projekta, koji je trenutno u pripremi, zajedno sa Ronom Jerksom i Albertom Bergerom. HBO je otkupio prava za ekranizaciju u avgustu 2011, odmah nakon što se Perotina knjiga našla u prodaji, a Lindelof ju je tada pročitao i oduševio se s njom. S obzirom da mu je velika želja bila da radi za HBO, čim mu je istekao ugovor sa filmskim studiom "ABC", susreo se sa Perotom, i počeli su razmatrati mogućnosti ekranizacije. S poslom će krenuti krajem leta, odnosno čim Lindelof postojeće obaveze privede kraju. A slobodno se može reći da je itekako bio uposlen u poslednje vreme - bio je ko-scenarista "Prometeja" i Abramsovog nastavka "Star Treka", a upravo je završio "1952", pisan za kompaniju "Dizni" i sada trenutno radi na novom scenariju za "World War Z".

Ovo neće biti prvi put da Lindelof sarađuje sa nekim piscem - svoju prvi seriju, nagrađenu nagradom Emi, pisao je sa J.J. Abramsom, i godinama su mi prioritet bili poslovi vezani za kablovsku televiziju. U vezi sa tim je nedavno izjavio: "Kod televizije volim što su priče bazirane na likovima i želim da nastavim da istražujem taj fantastičan svet života običnih ljudi u neobičnim situacijama."

"Neću praviti nove 'Izgubljene'," brzo je dodao Lindelof, ističući da nema nameru da pravi novu seriju sa takvom tematikom.

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu