•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Lindsay Lohan se predozirala od kokaina još u 19. godini"

Michael Lohan kaže da se njegova ćerka, glumica Lindsay, predozirala od kokaina još u 19. godini.

53-godišnji otac šestoro dece tvrdi da je Lindsay prvi put došla u kontakt sa drogama 2005. na snimanju filma „My Luck”.

“Lindsay je snimala u New Orleansu i javili su mi telefonom da je uzela prekomernu dozu kokaina” – kazao je Michael za britanski tabloid Sun. “Drogu joj je dao jedan od asistenata. Bio sam toliko besan da sam uzeo pušku iz kuće i planirao da odem da ga ubijem.”

Međuim, Michael je na putu do aerodoma imao udes i uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju. Godinu dana je proveo u zatvoru.

On kaže da je Lindsay u to vreme prolazila kroz težak period jer su se on i Dina razvodili.

Lindsay je do sada izjavljivala da je u životu uzela kokain samo četiri ili pet puta, što protivreči Michaelovim tvrdnjama.

Problematična 27-godišnja glumica je trenutno po šesti put na rehabilitaciji gde bi, po sudskom nalogu, trebalo da završi 90-dnevni program.

“Ako Lindsay ponovo posrne to će biti njen kraj u Hollywoodu” – tvrdi Michael. “Nema više drugih i trećih šansi. Ona ovoga puta mora da ostane trezna i čista.”

Iako smatra da su Lindsayine šanse da prebrodi sve probleme manje od 3 odsto, Michael kaže da bi uz podršku porodice njegova ćerka mogla da uspe.

“Nikada nije bolje izgledala za poslednjih sedam godina nego kada sam je vidio na klinici” – kazao je Michael. “Primetio sam razliku i nadam se da će potrajati. Znam da Lindsay želi da se promeni i molim se da nađe svoj put. Ona je veoma pozitivna.”

Lindsay bi trebalo da završi rehabilitaciju 31. jula a nakon toga će se, navodno, privremeno preseliti kod mame Dine u New York.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...