•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lohan još nije slobodna: mora dodatno da radi za opšte dobro

Glumici Lindsay Lohan u sredu je sud u Los Angelesu odredio dodatnih 125 sati rada za opšte dobro nakon spora oko toga je li odradila sve što joj je bilo dosuđeno, kazala je njena advokatica.

Lohan ima rok do 28. maja da izvrši svoje obaveze koje proizlaze iz presude iz 2012. zbog saobraćajne nesreće nedaleko Los Angelesa kad se svojim Porscheom zabila u kamion čistoće i nakon toga lagala policiji o nesreći.

Ukoliko izvrši te obveze, 28-godišnja glumica, koja je na uslovnoj slobodi od 2007., biće konačno potpuno slobodna.

Lohan je originalno bila osuđena na 240 sati rada za opšte dobro i na program rehabilitacije i psihoterapije. Ali tužiteljica iz Santa Monice Terry White kazala je da je Lohan kao rad za opšte dobro prijavljivala i susrete sa obožavateljima u Londonu.

Lohan je ranije hapšena zbog vožnje pod uticajem alkohola i krađe.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...