•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Love and Treason (2001)

Love and Treason je avanturistički TV film iz 2001. godine sa Kim Delaney, David Keith i Timothy Carhart u glavnim ulogama.

Kim Dilejni tumači glavni lik poručnika Kejt Timons, američkog mornaričkog oficira čiji je izdajnički bivši muž Eli Dikson zatvoren zbog prodaje tajni Rusima. Pobegavši iz Levenvorta, Dikson pokreće zamršenu kampanju terora da bi izravnao račune sa Sjedinjenim Državama i posebno s Kejt (čije je svedočenje pomoglo da bude osuđen).

Radeći ruku pod ruku sa FBI-jem, Kejt očajnički pokušava da spreči Diksona da primeni svoje opsežno znanje o radu na kompjuterima u vođenju opšteg rata protiv zemlje koju je izdao.

Žanr:akcija, avantura, drama
Godina:2001
Reziser:Lewis Teague
Scenario:Frank Torski, Susan Rhinehart
Uloge:Kim Delaney, David Keith, Timothy Carhart
Uzrast:TV-MOVIE
Studio: Neufeld Rehme Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...