•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lucasfilm ne namerava da digitalno oživi Carrie Fisher

Producenti Ratova zvezda objavili su da neće digitalno oživeti Carrie Fisher u sledećim nastavcima galaktičke sage.

Carrie Fisher umrla je u decembru od srčanog udara. Ona se sagi o Ratovima zvezda vratila u sedmom nastavku čije je snimanje završeno u julu, a tumačila je princezu Leiu, lik koji je obeležio njenu karijeru, ali i život.

"Epizoda 8", koja bi trebala da počne sa prikazivanjem krajem godine, biće poslednji nastavak u kojem se pojavljuje ta glumica, ističe se u saopštenju LucasFilma (Disney).

"Našim fanovima garantujemo da LucasFilm ne namerava digitalno da oživi Carrie Fisher kao Princezu Leiu", insistirali su producenti.

Premijera devetog nastavka najavljena je za 2019. godinu.

"Carrie Fisher je bila i uvek će ostati članicom porodice LucasFilma. Ona je bila naša princeza, naš general i najvažnije, naša prijateljica", naglasili su i dodali da i dalje žale zbog njene smrti.

Poslednji film sage Ratova zvezda "Rogue One" koji se počeo prikazivati prošle godine je pomoću informatičke tehnologije digitalno oživeo britanskog glumca Petera Cushinga, koji je umro 1994., a tumači lik Grand Moff Tarkina, koga je glumio u prvoj epizodi serije 1977. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila