•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lucy Punch

Lucy Punch (30. decembar 1977.) je jedan od najsjajnijih mladih talenata britanske glumačke scene. Osim što je bila članica „National Youth Theatrea“ od 1993. do 1997, Lusi je proglašena za British Shooting Star 2006. na festivalu u Berlinu. Rani radovi na filmu uključuju „The Life & Death of Peter Sellers“, „Being Julia“ i „Ella Enchanted“. Holivud ju je ubrzo primetio i dobila je u ulogu u Kazdanovom „Bad Teacher“ s Kameron Dijaz , a upravo snima novu drama-komediju „Ben & Kate“.

Ostale uloge je ostvarila u Roačevom „Dinner for Schmucks“, Vudi Alenovom „You Will Meet a Tall Dark Stranger“, E. Rajtovom „Hot Fuzz“, „A Good Old Fashioned Orgy“ s Džejsonom Sudeikisom, „Take Me Home Tonight“ i „A Little Bit of Heaven“.


Filmografija:
2012 Someone Marry Barry (filming)
2012 Powers (TV movie) (post-production)
2012-2013 Ben and Kate (TV series)
2012 Stand Up Guys
2012/I Yellow
2012 The Wedding Video
2012 Playhouse Presents (TV series)
2012 The Giant Mechanical Man
2012 The Procession (short)
2012 Cottage Country
2011 Bad Teacher
2011 A Good Old Fashioned Orgy
2011 Take Me Home Tonight
2011 A Little Bit of Heaven
2010 Vexed (TV series)
2010 Dinner for Schmucks
2010 You Will Meet a Tall Dark Stranger
2010 Elektra Luxx
2009 (Untitled)
2009 Big Breaks (short)
2008 Wainy Days (TV series)
2008 Fairy Tales (TV mini-series)
2008 1% (TV movie)
2007 St. Trinian's
2007 The Omid Djalili Show (TV series)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV series)
2007 Ladies and Gentlemen (TV movie)
2007 Grindhouse
2007 Hot Fuzz
2006-2007 The Class (TV series)
2007 Two Families (TV movie)
2007 Are You Ready for Love?
2006 Stingray (short)
2006 Agatha Christie's Poirot (TV series)
2005 Survivors (TV mini-series)
2005/I Festival
2004 Doc Martin (TV series)
2004 Being Julia
2004 The Life and Death of Peter Sellers
2004 My Family (TV series)
2004 Ella Enchanted
2003 Dinotopia (TV series)
2003 Second Nature (TV movie)
2002 I Saw You (TV series)
2002 Come Together (TV movie)
2001 Goodbye, Mr Steadman (TV movie)
2001 Midsomer Murders (TV series)
2001 People Like Us (TV series)
1999-2001 Big Bad World (TV series)
2001 It's Not You, It's Me (short)
2000 Greenfingers
2000/I Cinderella (TV movie)
1999 Let Them Eat Cake (TV series)
1999 Days Like These (TV series)
1999 Renford Rejects (TV series)
1998 The New Adventures of Robin Hood (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

Autentično liderstvo
Izložba Eme Bregović „Don’t Worry” od 12. juna u...
Film „Fejt i Branko” na otvaranju Beldocsa
Da se Tarantinu ispunila svaka želja, ekipa Petparačkih...
Otvoren konkurs za volontere Nišvila!
U prostorijama FCS-a dodeljene diplome polaznicima kurseva...
Agata Kristi: Partneri u zločinu (Partners in Crime) –...
Veče za muškarce u bioskopu Cine Grand Delta Planet
Dženifer potpisala višegodišnji ugovor sa Netfliksom
Cineplexx pakleno veče 11. juna od 20 časova
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 17. do 23. juna
DIZNIJEVA ANIMACIJA "LUKA" U BIOSKOPIMA OD ČETVRTKA 17....
Dohvati nebo (2021) - uskoro
VEČE KOMEDIJE U BIOSKOPU CINE GRAND DELTA PLANET
Gordan Matić i delegacija FCS-a posetili snimanje igranog...
Tribina KNJIŽEVNOST NA FILMU - U susret novom konkursu...
Održan performans Svetlane Ninković „Tren u tak” u...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 10. do 16....
Ponovo obustavljeno snimanje Nemoguće misije 7
„Američka utopija” Dejvida Birna u režiji Spajka Lija...
Branimir Popović glumi Blejka Karingtona u seriji Dinastija
Filmska čokolada voli zvuk klapera - Nevena Šarčević
Najavljen 4. Ravno Selo Film Festival od 1-4. jula
OBJAVLJEN PRVI TREJLER ANIMIRANOG FILMA „NEPOPRAVLJIVI...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 17. do 23....
DEČAČKI ŠARM RAJANA REJNOLDSA U PUNOM SJAJU U NOVOJ...
Potpisan sporazum o saradnji Filmskog centra Srbije i...
Čombe iz LZN u nastavku Paklenih ulica
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 10. do 16....
UNESCO Međunarodni fond za kulturnu raznolikost podržao...