•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

MET DEJMON I KRISTIJAN BEJL U ISTINITOJ PRIČI O DOMINACIJI FORDA I FERARIJA ZA OSVAJANJE LE MANA 1966. GODINE

Nakon što je veći deo protekle decenije posvetio filmu o superherojima reditelj i scenarista Džejms Mangold ("Logan") okrenuo se priči “Le Man ’66: Slavna 24 sata“ snimljenoj prema istinitom događaju. Film će se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 14. novembra.

Glavni lik filma o borbi Ferarija i Forda da osvoje prestižnu automobilsku trku izdržljivosti 24 sata Le Man, Ken Majls (Christian Bale) bio je stvarna osoba, inženjer i vozač koji je napravio automobil koji je kasnije koristio za trke.

Dobitnici nagrade Oskar Met Dejmon i Kristijan Bejl glavni su glumci ove istinite priče Studija 20th Centruty Fox o dva desidenta koji su udružili snage i potresli svet. Film “Le Man ’66: Slavna 24 sata“ beleži vezu između vizionarskog američkog dizajnera automobila Kerola Šelbija (Matt Damon) i britanskog vozača Kena Majlsa (Christian Bale) koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog mešanja i njhovih ličnih demona da izgrade potpuno novi automobil koji će izazvati dugogodišnjeg pobednika svetskog prvenstav Francuske u Le Manu, Ferarija, sredinom šezdesetih godina.

Osim Met Dejmona i Kristijana Bejla u ostalim ulogama našli su se dobitnik nagrade Oskar Rej Mekinon ("Računovođa"), Džon Berntal, glumica Katrina Balf i drugi.

Podeli:



Preporucujemo