•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

METJU MEKONAHI JE "BITANGA S PLAŽE"

Neobičan stajling, tršava kosa i buntovan govor samo su neki od opisa ekscentričnog Mundoga koga, u najnovijoj komediji reditelja Harmonija Korine, tumači slavni Metju Mekonahi.
Urnebesna komedija "Bitanga s plaže," u kojoj je glavna uloga poverena jednom od najomiljenijih glumaca Holivuda naći će se u domaćim bioskopima od 18. aprila.

Spreman na sve vrste transformacija zarad svojih uloga, Mekonahi je otišao korak dalje i predstavio se kao poročni poeta Mundog, čije nesvakidašnje ponašanje odudara od ponašanja jednog pesnika. On živi po sopstvenim pravilima! Njegov govor ponekad zvuči proročki i dubokoumno, ali češće uličarski, jer on više i nije toliko popularan i u centru pažnje. Svoj život okrenuo je ka porocima, uživanju u oblacima dima i velikim količinama pića. Iako se ne bi reklo, Mundog nije skitnica, već slobodan duh čije ga bogatstvo spašava od mnogih nevolja i životnih problema u koje bi olako mogao da upadne.

O ovoj urnebesnoj komediji Mehonahi kaže da predstavlja "epidemiju radosti" i da su on i reditelj Korin imali odličnu saradnju, poput di džeja i njegove muzike. Dobitnik nagrade Oskar, koji je zarad uloga bio spreman da drastično menja svoj fizički izgled, da dobije višak kilograma (film "Zlato"), kao i da ih naglo i enormno izgubi (film "Poslovni klub Dalas"), da proredi kosu, ali i da vrsno odigra zgodnog momka, smatra da je ovo jedan izuzetno zabavan film zbog čega je i prihvatio da igra u njemu.

Nakon duže pauze i svog poslednjeg filma "Buntovnice" iz 2013. godine, reditelj i scenarista Harmoni Korin odlučio se za još jednu komediju "Bitanga s plaže," a osim Mekonahija u ostalim ulogama našli su se i drugi poznati glumci među kojima su: Martin Lawrence, Zac Efron, Isla Fisher, kao i hip hop muzičar i glumac Snoop Dogg i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...