•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

MOĆNA DRAMA ŠONA PENA O ODNOSU IZMEĐU OCA I ĆERKE – FILM „DAN ZASTAVE“ (FLAG DAY)

USKORO U BIOSKOPIMA

U mojoj bajci, moj otac je princ

Kako biste reagovali kada biste saznali da vam je otac kriminalac koji je proneverio milione dolara? Šon Pen i njegove ćerka Dilan Pen, kojoj je ovo prva velika uloga, prvi put zajedno na filmu „Dan zastave“ (Flag Day) koji je svetsku premijeru imao na prošlogodišnjem Kanskom festivalu na kom je bio i nominovan za Zlatnu palmu, dok će se u domaćim bioskopima naći od 28. aprila.

Dženifer (Dilan Pen) je ćerka Džona (Šon Pen), kriminalca po profesiji i večito neuspešnog oca. Kada sazna da ga je policija progonila zbog zločina falsifikovanja preko 20 miliona dolara, ona se osvrće na njihovu problematičnu, ali toplu povezanost.

Američki superstar Šon Pen iza kog stoje neki od najpopularnijih filmova američke kinematografije poput: Mistična reka, za koji je dobio Nagradu Oskar za najbolju mušku ulogu, 21 gram, dok se u poslednjih nekoliko godina bavi i režijom, te mu „Dan zastave“ nije prvenac, već ga je pridodao rediteljskom nizu koji čine filmovi: U divljini, Zavet, kao i mnogi drugi.

„Scenario za ovaj film dobio sam pre deset godina i kako sam u čitanju odmicao stranicu po stranicu Dilanino lice je bilo utisnuto u lik Dženifer, niko drugi nije mogao bolje da je dočara. Bila mi je velika čast da glumim sa njom, što je druga velika stvaru ovom filmu, a prva je da nikada nisam mislio da ću režirati film u kome ću glumiti“, istakao je Šon Pen.

U filmu koji je prikazan pred beogradskom publikom na nedavno završenom jubilarnom 50. FEST-u, pored Šona i Dilan Pen glume Džoš Brolin, Redžina King i Mičel Mekkormik.

Od 28. aprila će film „Dan zastave“ biti na redovnom bioskopskom repertoaru.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila