•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Maša i medved na španskom i engleskom sa po 10 miliona pretplatnika

Zvanični Youtube kanali ruskog crtanog filma "Maša i medved" na engleskom i španskom jeziku su svaki pojedinačno dostigli 10 miliona pretplatnika, i dobili nagradu Dijamanstki stvaralac, saopštila je kompanija Animacord.

"Dva zvanična Youtube kanala crtanog filma Maša i medved, engleski i španski premašili su po 10 miliona pretplatnika svaki pojedinačno, ponovivši uspeh ruskog kanala iz 2017. godine. Youtube dodeljuje nagradu Dijamantski stvaralac za kanale sa više od 10 miliona pretplatnika", saopštila je pres služba za TAS S.

Ove godine "Maša i medved" obeležavaju desetogodišnjicu svog postojanja. Ovaj crtani film preveden na 36 jezika i emitovan u više od 100 zemalja. U novembru 2019. godine Maša i medvjed bila je među top 5 najtraženijih emisija za decu na svetu, prema nezavisnoj studiji Parot Analitike.

"Maša i medved" postao je jedan od najgledanijih crtanih filmova na Youtubeu u 2019. U julu 2019. jedna epizoda ovog crtanog filma prikupila je četiri milijarde pregleda, ušavši tako u top pet najgledanijih Youtube video snimaka ikada.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu