•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Madagascar (2005)

Madagaskar je kompjutersko-animirana komedija koju je proizvela firma DreamWorks Animation, i objavila 27. maja 2005. godine. Priča se dešava u Njujorku, u jednom od četri centralna zoo-vrta. Životinje shvataju da će najverovatnije ceo život provesti zatvoreni i odlučuju da pobegnu iz vrta. Na kraju stižu do ostrva Madagaskar, i tamo ih čeka luda avantura. Glasove su pozajmili: Ben Stiler, Džejda Pinket Smit, Kris Rok, Dejvid Švimer, Endi Rikter, Saša Baron Koen i drugi. Madagaskar 2 je u proizvodnji i najverovatnije će biti objavljen pri kraju 2008. godine. Madagaskar je na DVD-u objavljen 5. novembra 2005. zajedno sa dodatkom Madagaskar: Božićni pingvini.

Priča započinje u jednom njujorškom zoo-vrtu. Pingvini shvataju da ne žele da provedu ceo život u zoo-vrtu i odlučuju da pobegnu. Kopajući tunel stižu do Martija (zebre) i objašnjavaju mu da žele da pobegnu i kako ali pod uslovom da on ne kaže drugima. Kasnije, kada su i druge životinje ovog zoo-vrta shvatile da će ceo život biti zatvorene u zoo-vrtu, Aleks (lav), Marti (zebra), Glorija (nilski konj), Melmen (žirafa) odlučuju da pobegnu i nakon što su uhvaćeni nekako dospevaju do ostrva Madagaskar. Tamo ih čeka luda avantura.

Madagaskar je jedan od najpopularnijih crtaća u zadnje vreme i nije ni čudo što već ima nekoliko dugometražnih nastavaka.

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2005
Reziser:Eric Darnell, Tom McGrath
Scenario: Mark Burton, Billy Frolick
Uloge:Chris Rock, Ben Stiller, David Schwimmer
Uzrast:PG
Award:4 osvojene
Studio: DreamWorks SKG
Zemlja:United States
Website:www.madagascar-themovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...