•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Magazin People izabrao Sandru Bullock za najlepšu ženu sveta

Prema časopisu People, najlepša žena na svetu je Sandra Bullock. Glumica je tako postala najstarija izabrana žena u 25-godišnjoj istoriji ovog popisa.

Kada je čula da je proglašena najlepšom ženom sveta, Sandra je rekla da je to smešno, pa nikome nije želela reći za titulu. Ona lepotu nalazi u sinu Louisu jer ju neprestano podseća na ono što je važno u životu.

- Prava lepota je ćutanje. Posebno u ovom gradu je teško ne reći, 'Oh, moram izgledati ovako'. Važno je biti dobra osoba i dobra mama, skuvati dobar ručak, pustiti nekoga kome se žuri da stane u red pre vas. Ljudi koji se uopšte ne trude, meni su najlepši - kazala je Bullock.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila