•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Magic Mike (2012)

Reč je o komediji reditelja Steven Soderbergh-a, koja u naslovnim ulogama ima miljenike ženskog dela publike kakvi su: Channing Tatum, Alex Pettzfer i Matthew McConaughey. Zakoračićemo u svet muškog striptiza, a sama priča “Magic Mike”-a je inspirisana događajima iz privatnog života Channing-a Tatum-a.

Radnja filma prati stripera poi menu Mike (Tatum) koji uzima pod svoju zaštitu i mentorstvo mladog igrača – početnika u poslu čiji je nadimak The Kid (Pettyfer). Mike će pomenutog momka naučiti poslu i finim veštinama osvajanja pripadnica lepšeg pola, al i lakom zarađivanju para.

“Magic Mike” će sigurno biti pravi praznik za ženske oči i sve dame će uživati, priča je zanimljiva i zaista vredi pogledati ovo ostvarenje.

Žanr:komedija
Godina:2012
Reziser:Steven Soderbergh
Scenario:Reid Carolin
Uloge:Channing Tatum, Alex Pettyfer, Olivia Munn
Uzrast:R
Studio:Nick Wechsler Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...