•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Majkl Bej optužen da je ubio goluba na snimanju filma

Majkl Bej suočava se sa optužbama da je navodno tokom snimanja filma u Italiji pre pet godina ubio goluba. Nacionalni zakon zabranjuje hvatanje, povređivanje ili ubijanje divljih ptica, uključujući i golubove, a hvaljeni reditelj negirao je ove pretpostavke.

“Ja sam poznati ljubitelj životinja i veliki aktivista za životinje. Nijedna životinja uključena u filmsku proizvodnju nije povređena niti oštećena na ovoj, a ni na bilo kojoj drugoj produkciji na kojoj sam radio u proteklih 30 godina”, rekao je Bej.

“Vlasti tvrde kako je zaštićeni golub pismonoša ubijen tokom produkcije filma ‘6 Underground’ 2018. godine. Navodno je pticu usmrtila lutka tokom snimanja u Rimu, a neimenovani član ekipe slikao ju je i prijavio je to policiji”, rekao je izvor.

“Imamo jasne video dokaze, mnoštvo svedoka i službenika za sigurnost koji nas oslobađaju ovih tvrdnji i opovrgavaju njihovu jednu paparazzi fotografiju koja daje lažnu priču”, izjavio je reditelj.

Bej je tvrdio da mu je ponuđen dogovor da reši slučaj plaćanjem kazne, ali on je ostao pri svom, odbijajući da prizna krivicu za povređivanje životinje.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila