•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Majkl Džekson trebalo da igra u filmu "Doctor Who"

Pop ikona Majkl Džekson trebalo je da igra u holivudskoj verziji legendarne serije "Doctor Who", stoji u novoj knjizi koja se bavi pomenutom franšizom.

Prema navodima "Tajmsa", u knjizi "Now On The Big Screen" detaljno se navode brojni bezuspešni pokušaji da se napravi "Doctor Who" film.

U jednom od poglavlja autor Čarls Norton tvrdi da je Džekson bio prvi izbor za glavnu ulogu u verziji poznate BBC-eve serije koja je trebalo da bude napravljena za veliko platno 1988, nakon što je pevač doživeo veliki uspeh sa njegovim filmom "Moonwalker". Bil Kozbi bio bi zamena u slučaju da Džekson odbije ulogu.

U međuvremenu, oni koji se brinu o zaostavštini Majkla Džeksona najavili su da će uskoro putem iTunesa biti objavljene "dve velike kompilacije" njegovih pesama.

Čak 270 pesama biće dostupno u dve kolekcije - prva je "The Indispensable Collection" na kojoj će se naći Džeksonovi solo albumi koji su posebno masterizovani za iTunes, kao i snimak njegovog koncerta na Vembliju iz 1988.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...