•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Majkl Daglas će glumiti Ronalda Regana u 'Rejkjaviku'

Majk Nevel trenutno pregovara oko režije filma koji će producirati Ridli Skot a u kom će Majkl Daglas tumačiti ulogu 40. američkog predsednika.

Majkl Daglas, glumac koji je inače pristalica demokrata, će se najverovatnije naći u ulozi Ronalda Regana, nekadašnjeg glumca koji je postao republikanski političar i 40. američki predsednik. Uz biografski film o Liberaceu "Behind the Candelabra" i glavnu ulogu u komediji o veselim penzionerima ("Las Vegas"), Daglas uživa u oživljavanju karijere nakon njegove uspešne borbe sa kancerom.

Film će nositi naslov "Rejkjavik" a biće urađen u nezavisnoj produkciji. Prikazuje dešavanja tokom nekoliko dana 1986. godine, kada su se predsednik Regan i sovjetski lider Mihail Gorbačov sastali u islandskoj prestonici, par meseci nakon Černobiljske katastrofe. Producenti filma trenutno traže glumca za ulogu predsednika SSSR-a.

Produkcijska kuća "Participant Media", koja radi na podizanju svesti javnosti vezane za događaje od životne važnosti, finansiraće film sa 10 miliona dolara. Vruće političke teme nisu nepoznanica ovoj kompaniji - podržali su i Oskarom nagrađeni dokumentarac "An Inconvenient Truth" kao i filmove koji će tek biti prikazani, a čije teme se protežu od Abrahama Linkolna do čileanskog diktatora Augusta Pinočea.

Ovaj film o Hladnom ratu Ridli Skot će producirati zajedno sa Skotom Frijem i Dejvidom V. Cukerom. Pridružiće im se i Mark Senet i Stjuart Mekinon, dok je za scenario bio zadužen Kevin Hud ("Becoming Jane").

Snimanje "Rejkjavika" počinje u martu sledeće godine (2013.) u Nemačkoj.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu