•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Male dnevnice i neslaganje sa ulogom - problemi koji nisu sprečili uspešno snimanje najnovijih Plaćenika!

Treći nastavak kultne franšize sniman je u Bugarskoj, a po prvi put okuplja najveće akcijske junake na jednome mestu od čije taštine su, pokazalo se bezrazložno, producenti strahovali.

Sve mlade glumce izabrao je sam Silvester Stallone na temelju njihove glumačke sposobnosti, harizme i atletskih mogućnosti. Smatra da se ono što je potrebno da bi neko postao akciona zvezda ne može stvoriti, već da se glumac mora roditi s time.

– Moraju imati ono nešto s čime se publika može poistovetiti. Takođe moraju biti pristupačni i stvarni, a njihovi likovi moraju postati deo publike i gledaoci moraju navijati za njih – smatra Stallone koji u 'Plaćenicima' nije samo glumac nego i producent.

Treći nastavak popularne franšize 'Plaćenici' okupio je najpopularnije i najuspešnije akcione zvezde današnjice. Po prvi put zajedno u jednom filmu glume najveće glumačke legende.

Ponovno okupljeni 'Plaćenici' imaju samo jednu misiju, a ta je sprečiti da moćno oružje padne u krive ruke. Neočekivan obrat događa se kada Barney Ross (Sylvester Stallone) i njegov vrhunski tim plaćenika otkriju da je trgovac oružjem kojeg traže zapravo Conrad Stonebanks (Mel Gibson) – Barneyjev stari partner i suosnivač njihovog tima za kojeg se godinama mislilo da je ubijen. Jedna od prepreka koju su producenti morali svladati tokom snimanja bilo je usklađivanje rasporeda prezaposlenih zvezdi. Kada su se rasporedi uskladili i kad su svi došli na set, isprva niko nije bio siguran kakva će hemija biti u tako velikoj grupi legendi.

– S toliko ikona na jednome mestu osećaj je kao da radite jelo s vrlo skupim, ali različitim sastojcima i ne znate kako će ispasti. Međutim, celo iskustvo ispalo je neverovatno uzbudljivo i svi su bili uzbuđeni što sarađuju – kaže producent Les Weldon. Bruce Willis i Jackie Chan takođe su trebali biti jedni od 'Plaćenika', ali oni su te uloge odbili. Willis jer mu je dnevnica od 750.000 dolara bila premala, a Chan jer mu reditelji nisu ponudili glavnu ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...