•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Malin Akerman ostvaruje svoj san - glumiće Debi Hari

Malin Akerman još uvek ne može da dođe sebi od sreće zbog činjenice da će na velikom platnu glumiti Debi Hari - mlada glumica je a oblepila čitavo kupatilo posterima pank ikone.

Zvezda filma "Watchmen" će tumačiti lik pevačice čuvenog hita "Call Me" u nadolazećem biografskom filmu o Hiliju Kristalu, i priznala je da je mislila kako je to uloga o kojoj može samo da sanja.

"Obožavam Debi Hari i 'Blondie'. To je tako smešno - napravila sam zidni kolaž u kupatilo sačinjen od fotografija muzičara koje moj muž i ja volimo - kupatilo nam je bez veze i želela sam da ga ulepšam. Na tom kolažu imam pet slika Debi Hari. To je neverovatno - to je ostvarenje sna!"

A kako bi ispunila san do kraja, Akermanova se nada da će pre snimanja, koje počinje sledećeg meseca, uspeti i da uopzna svog idola.

"Upoznala sam Klema Burka, njenog bubnjara, i popričala sam malo s njim o Debi i o tome kakva je osoba. Ako bude sreće, imaću priliku i s njom da razgovaram."

Međutim, glumica koja je nekada bila frontmen benda "The Peddle Stones", još uvek ne zna da li će u okviru uloge izvesti neki od klasika grupe "Blondie" u filmu koji režira Rendal Miler.

Objasnila je: "Ne znam hoću li ja pevati ili ćemo koristiti originalnu muziku. To je film s malim budžetom i samo pet nedelja snimanja, tako da ne znam da li su u mogućnosti da koriste i muzički studio. Za sada samo još razgovaramo o svemu tome."

www.hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...