•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mamac za film „The Hobbit“ do kraja godine

Film koji se najviše očekuje naredne godine (ja ne spadam u tu grupu, ali sam dovoljno fin da objavim i ovu vest, zar ne? Bravo! Bravo! Čovek u moru!) objavio je svoj mamac, kako je najavio Andy Serkis, objasnivši da je već spreman za gledaoce, čak i dodao mogućnost da će biti prikazan za oba nastavka „The Hobbit: An Unexpected Journey“ pred kraj ove godine. Najverovatnije da će mamac biti sačinjen od već snimljenog materija. (Nikada se ne uzdajte u takve mamce jer obično većina scena ne završi u konačni projekat).

Serkis, inače pristojan britanski glumac, pogubljen u bićolikim ulogama, još jednom igra Golluma, ali je ovog puta dobio i značajniju funkciju na filmu, reditelja druge ekipe, rekao je: „Biće trejlera vrlo brzo.“

Negde oko Božića, sa tim trejlerom, možete da očekujete i sledeće naslove: „Sherlock Holmes: A Game of Shadows“, „The Adventures of Tintin“ i „Mission: Impossible - Ghost Protocol.“ Uz sve to, vašoj radosti nikada kraja, biće predstavljen i trejler za „The Dark Knight Rises.“ Zaboravite na krizu, na nemaštinu, na potragu za poslom, na nezadovoljstvo u porodici, na to što ljudi nemaju da prehrane svoje najmilije. Bez ovakvih filmova se ne može, a bez svega ostalog lako će se. Sigurno je da znate šta su važnije stvari.

„The Hobbit: An Unexpected Journey“ u 3D i 2D, i sa predviđenim utiskom u 1D, biće predstavljen publici 14/12/2012, dok će „The Hobbit: There and Back Again“ stići 13/12/2013.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila