•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marija Karan

Marija Karan je srpska glumica. Rođena je 29. aprila 1982. godine u Beogradu, Srbija, a glumom je počela da se bavi 2002. godine. Postala je poznata 2004. godine, u filmu Jesen stiže, dunjo moja (2004). Nastavila je s ulogama u popularnim projektima, kao što su filmovi Kad porastem biću Kengur i Sedam i po i serija Ljubav, navika, panika (2005), koju je napustila 2006. godine (zamenila ju je Borka Tomović). 2007. godine je glumila u jednom od najuspešnijih srpskih filmova te godine, Četvrti čovek, a trenutno radi na filmu Taksista.

Kao devojčica, volela je da ide po kraju i susedima peva i priča viceve. Tada je kod nje primećen glumački talenat, pa je još kao mala znala da će biti glumica. Studirala je zajedno sa glumcima kao što su Kalina Kovačević, Nada Macaković, Ana Marković i Nikola Rakočević. Da nije glumica, postala bi doktor. Pored glume, velika strast su joj odbojka, stoni tenis i fitnes-biciklizam.


Filmografija:
2000.-te
2002. Noć uz video
2003. Gotovo mitski
2003. Mile protiv tranzicije
2004. Slobodan pad
2004. Kad porastem biću Kengur
2004. Ulični hodač
2004. Jesen stiže, dunjo moja
2005. Ochet
2005-2006. Ljubav, navika, panika
2006. Sedam i po
2006. Ne skreći sa staze
2007. Kradljivac uspomena
2007. Četvrti čovek
2008. Taksista
2008. Casualty

2010.-te
2010. Dark Relic
2011. The Rite

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije
Podeli:



Preporucujemo

Intervju sa Russellom Croweom u vezi njegovog novog filma...
Filmska diva Sofija Loren slavi 86. rođendan
Koncerti i filmovi za relaksaciju mentalnog zdravlja
Zvezde "Igre prestola" Kit Harington i Rouz Lesli postaju...
Filmski centar Srbije na snimanju filma Bilo jednom u Srbiji
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 24. do 30. septembra
Antebellum (2020) - uskoro
Mel Gibson će igrati u filmu Fatman
Power of Grayskull: The Definitive History of He-Man and... (2017)
Novi Alien film verovatno neće imati dodirnih tačaka sa...
Ime naroda (2020) - uskoro
Razgovor sa književnicom Barbi Marković
Lassie - Eine abenteuerliche Reise (2020) - uskoro
‘The Matrix 4’ je skoro vratio Agenta Smith-a u...
The Personal History of David Copperfield (2020) - uskoro
Greenland (2020) - uskoro
’Save Yourselves!’ - Povlačenje sa Interneta pretvara...
VEČE ZA DAME U BIOSKOPU VILIN GRAD
Alex Winter ne misli da su ’Bill & Ted 3’ nastali zbog...
American Animals (2018) (2018)
Režiser Scarface Remake-a obećava da će njegov Tony...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 17. do 23. septembra
Onlajn razgovor sa Želimirom Žilnikom
Snimanje filma ’Shazam 2’ se planira u prvoj polovini...
Izložba o radu Želimira Žilnika u Beču
U Scream 5 se vraća Marley Shelton, još članova...
Almodovar planira da snimi vestern
Novi crtać “Ždrebići u fantaziji”
Saša Radojević: Danas imamo apsolutno fascinantne...
Tajna (The Secret): Nova mini-serija po istinitom događaju