•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marilyn Monroe je ugušio Bobby Kennedy?

Teorije zavere o smrti Marilyn Monroe pojavljuju se po pravilu svake godine, a najnovija je svedočanstvo jednog od najozloglašenijih privatnih detektiva u Hollywoodu, Freda Otashe. On je u kuću slavne glumice postavio uređaj za prisluškivanje, a Kennedyjevi pristalice često su ga napadali zbog tvrdnji da je prisluškivao Marilyn i JFK-a u krevetu.

Fredova kći Colleen otkrila je Otashine beleške o prisluškivanju, a predala ih je časopisu The Hollywood Report, koji je objavio dokument. Prema Otashu, glumica je održavala seksualne odnose s braćom Kennedy i žalila se da je prosleđuju kao komad mesa. Detektiv je napisao da je 5. avgusta 1962. godine čuo kako se predsednik i njegov brat svađaju sa Marilyn zbog toga što se ona osećala kao komad mesa.

– Ona je vrištala, a oni su je pokušavali utišati. Otišla je u spavaću sobu, a Bobby je uzeo jastuk i prigušio njeno vrištanje kako komšije ne bi čuli. Kad je napokon prekinula, tražio je način da ode, napisao je glumac koji je tek kasnije saznao da je slušao poslednje sate u životu Marilyn Monroe. Dosada se nije znalo što se događalo u njenom domu te kobne noći, već se stalno nagađalo, a njen kraj i pre se povezivao sa braćom Kennedy.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu