•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mark Hamill završio sa Ratovima zvezda

Zvezda gotovo svih filmova serijala Star Wars, Mark Hamill, nije baš glumac koji voli da drži jezik za zubima. Hamill je i pre kritikovao reditelja Riana Johnsona i njegovu režiju, kao i njegov scenario za poslednji film iz serijala, 'Ratovi zvezda: Poslednji Jedi'.

Kako se čini, glumcu su par skorašnjih događaja potpuno pokazali gde treba ići kao i šta mu je dalje činiti. A po svemu sudeći, to za Marka znači da je gotov s franšizom.

- To sve mi je pokvarilo mogućnost da uživam u franšizi. Pitali ste me ranije vraćam li se. Više me jednostavno nije briga. Jer Hana Sola više nema, Luka više nema. Ne možete više okupiti ekipu, i to je to. Takva je situacija. A umesto da sad žalim za proteklim vremenima, biće mi drago da sam proveo barem ono vreme s njom - izjavio je Hamill o smrti Fordovog Hana Sola i o pravoj smrti glumice Carrie Fisher.

Takve tvrdnje su definitivno nešto što bi trebalo da razveseliti svakog ljubitelja franšize. Naime, to znači da se neće dogoditi nikakvo 'uskrsnuće' u devetom filmu iz serijala. Doduše, i dalje je moguće da ćemo videti Lukea u obliku duha.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...