•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Martin Scorsese prihvata 'The Snowman'

Na pitanje može li Martin Scorsese da potone još dublje odgovor se krio iza filma „Shutter Island.“ Sada toliko potpoljen jednostavnije je pratiti njegovu dalju karijeru obzirom da od mulja dalje ne može. Ponovo se vraća žanru ne-žanru, u kojem će sada pretočiti novelu „The Snowman“, Matthewa Michaela Carnahana, u svoje, već 20 godina unazad jednolične i nezanimljive pokretne slike.

Norveška novela smeštena je u Oslo sa konceptom nestale žene čiji je roza šalf zloslutno (!?) omotan oko vrata Sneška Belića (u mom kraju šalovi raznih boja nalaze oko Sneška i nikome nisu zloslutni). Dok Hole istražuje šta se to zbilo otkriva se da je to delo (stanka za predstojeći šok) serijskog ubice! Kakav reditelj, takav film.

Svi su uzbuđeni da vide šta će Scorsese da uradi sa ubicom i pored toga što su videli na šta mu liče filmovi proteklih godina.

Razume se, iako još nema reči o glavnim ulogama, svemoguće i nadasve talentovani (ironija, razume se) Leonardo diCaprio će nešto igrati u filmu. On čak i Sneška Belića može uvereljivo da odigra, a ne bi iznenadilo da zaigra i roza šal i za tu ulogu dobije nagradu Oskar za epizodnu ulogu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...