•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marvel Veče u bioskopu Cine Grand Delta Planet

Posetioci će dobiti poklon poster, a moći će da uživaju u različitim specijalitetima kineske kuhinje

U četvrtak 2. septembra, u bioskopu Cine Grand Delta Planet, biće organizovano Marvel Veče, a ljubitelji ovog poznatog filmskog univerzuma imaće priliku da budu deo premijernog prikazivanja najnovijeg ostvarenja "Šeng-Či i legenda o deset prstenova".

Za sve posetioce spremili smo poklon poster, a partner bioskopa kineski restoran "King Bo" je spremio ukusne specijalitete, kao i poklon vaučere.
Početak projekcije je u 20 časova, a ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili rezervisati putem sajta.

Marvelovci, znamo da ste spremni, zato "polećemo"!

Da li znate ko je Šeng-Či? Nije onaj koji mislite da jeste.

Obučavali su ga 10 godina da ni najjači ljudi na svetu ne mogu da ga ubiju, a došlo je vreme da stečenu kung-fu veštinu pokaže celom svetu.

On otkriva da je njegov otac bio vladar zla, vraćen je u očev svet i mora ponovo da se suoči sa njim - oči u oči. Ali, ovo je mnogo zlobniji i okoreliji otac.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu