•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marvel navodno nudi nazad ulogu Wolverine-a Hugh Jackman-u

Postoji puno velikih pitanja oko toga kako će Marvel dovesti X-Men ekipu u MCU. Jedna od najvećih stvari je kako će se nositi sa Wolverine-om? On je najikoničniji član tima, tako da možete da se kladite da je on prioritet za studio, ali biće teško ponovo povezati Logana sa drugim glumcem kada je performans Hugh Jackmana i dalјe toliko svež u glavama lјudi i toliko cenjen. Jedan odgovor bi onda bio da se Jackman vrati, a čini se da se Marvel možda i tome nada.

TVO Lords of the Long Box podelio je svoje najnovije donošenje vesti pre svih na YouTube-u, izveštavajući da Jackman ostaje Marvelov izbor broj jedan za njihovog Wolvie-a. Iako nam je australijska zvezda nekoliko puta rekla da se penzionisao zauvek, studio ga očito još uvek produžava poziv za povratak. Kao što doušnik kaže: "Hugh Jackman-ov je deo da odbije. Oni mu ostavlјaju vrata otvorena."

Razgovor o Jackman-ovom repriziranju njegove uloge je povezan sa glasinama od istog izvora da je Wolverine protiv Hulk-a film u radovima. To još treba da se potvrdi, ali glumac je u prošlosti rekao da je nekada sanjao da se bori protiv Hulk-a na velikom ekranu i čak je priznao da mu je vest o tome da je Marvel dobio X-Men prava dala pauzu za razmišlјanje. Međutim, čini se čvrstim u svojoj odluci da adamantijum kandže više neće vaditi, čak ni za crossover sa Deadpool-om.

Tako rečeno, „We Got This Covered“ ranije su izvestili da Marvel želi svejedno da primi Jackman-a u MCU. Čak i ako je završio kao Wolverine, tada bi moglo da bude prostora da preuzme drugu ikoničnu ulogu stripa, poput Doctor Doom-a. Ali čini se da je sve na samom glumcu da odluči da li želi ponovo da igra u Marvel-ovom univerzumu ili ne.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...