•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marvel-ovi najsmrtonosniji Avengers-i love Venom-a

Eddie i Dilan Brock prebačeni su u potpuno novu dimenziju koja se poprilično razlikuje od njihove vlastite. Jedna od najvećih razlika? Avengers-i nisu samo Zemlјini najmoćniji heroji koje čitaoci znaju i vole, već su, naime, simbiotske verzije bez namere da puste Venom-a na slobodu.

Eddie je tražio odgovore za moći njegovog sina Dylan-a koji su bili povezani sa simbiotom, što ga je dovelo do stvaratelјa, zlog genija Zemlјe-1610 verzije Reed Richards-a. Ipak, Eddie-eva potraga za odgovorima zaustavlјena je kada je misteriozni Virus prekinuo i aktivirao portal koji je Eddie-a, Dilana, The Maker-a i njega samog poslao u novu dimenziju. Po dolasku na nepoznatu Zemlјu, Virus odmah pokušava da se osveti Venom-u, ali dok se par upusti u bitku, Dylan-a je pokupio potpuno novi Avengers odred.

U Venom-u #23 Donny Cates, Juan Gedeon, Jesus Aburtov i Clayton Cowles, Venom-ova i Virus-ova borba privremeno je zaustavlјena kada Eddie bude suočen sa Avengers-ima. Ali, ovo nisu vaši uobičajeni Avengers-i, jer heroji, Captain America, Iron Man, She-Hulk, Black Panther, Black Widow i Thor, svi imaju logotipe simbiota.Captain America čak ima i simbiotski logo na njegovom štitu. Dok Eddie pokušava da smiri situaciju govoreći simbiotskim Avengers-ima da zna ko su oni, tada se Virus ponovo pojavlјuje u nastojanju da dovrši posao.

Avengers tag timuju Virus-a i kada je na konopcima, on pokušava snažnom eksplozijom da ubije Captain America. Međutim, umesto da skine glavu Captain America, Avenger je otkriven kao stvarni simbiot, jer se reformiše nakon što pretrpi što bi za obične bilo kobni udarac. Cap kaže Virus-u da će se suočiti sa kaznom pred njihovim vođom Codex-om i da je sebi zaradio putovanje u The Hive zbog korišćenja antisbiotske tehnologije. Srećom, Virus i Avengers rvanje je dovolјno da Eddie i Dylan pobegnu neviđeni.

U koji god su svemir Eddie, Dylan i Virus bili poslati, očito je prepun simbiota. Marvel-ovi najsmrtonosniji Avengers-i u svemiru formirani su iz samih simbiota, koji su iskrivlјeni i šokantni. Kada Virus pokuša da ubije Captain America i on se jednostavno reformiše, to je dobar pokazatelј koliko su ove verzije Avengers-a moćne. Venom-ov i Dylan-ov povratak kući neće biti lak, pogotovo imajući u vidu da je ceo tim simbiota Avengers-a sada na repu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...