•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Matorani 2" u bioskopima od 29. avgusta!

Komedija “Matorani 2” stiže u bioskope 29. avgusta!

Prepoznatljiv humor Adama Sendlera nasmejaće vas i u ovoj, uzbudljivoj avanturi, u kojoj ekipa iz detinjstva, ne želi da odraste.

Uloge tumače i Salma Hajek, Kevin Džejms, Kris Rok, Dejvid Spejd, Tejlor Lautner, kao i NBA legenda Šakil ONil.

“Bila sam presrećna što se snima drugi deo i što ću ponovo biti u ekipi ovih predivnih glumaca i komičara“, rekla je glumica Salma Hajek i dodala: „Ostali smo u kontaktu od prošlog puta i volim da radim sa njima, toliko su dobri. Pogotovo ženski delo ekipe, Maria Belo je odlična i žestoko je prikazala ulogu, a Maja Rudolf je jedna od najboljih komičarki u Americi”.

Reditelj Denis Dugan i glumac Adam Sendler sarađivali su i na filmovima: Ne kači se sa “Zohanom“, Čak i Leri brak po meri, Matorani.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...