•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matriks veče u Cineplexx bioskopima

Kultna franšiza ,,Matriks“ konačno je dobila svoj nastavak, a Cineplexx bioskopi pozivaju te u četvrtak, 23. decembra na specijalno veče posvećeno ovom fenomenu. Najsrećnije gledaoce filma na Matriks večeri u svim Cineplexx bioskopima obradovaćemo poklonom iznenađenja iz filma ,,Matriks: Uskrsnuća“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Četvrti deo donosi nam mnogo akcije i emotivnih trenutaka uz osvrt na događaje iz prethodna tri dela, ali i nekoliko novih iznenađenja. Film ni nakon dvadeset godina nije izgubio na svom kultnom značaju. Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovečanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, zahtevna priča koja kombinuje filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju neće vas ostaviti ravnodušnim. Matriks će svojom složenom radnjom, uveliko inspirisanu filozofijom, gledaoce prisiliti na drugačiju vrstu učestvovanja u filmu – na razmišljanje o identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

Kijanu Rivs i Keri-En Mos će se ponovo naći u ulogama Nea i Triniti. U filmu igraju i Lanbert Vilson, Džejda Pinket Smit i Danijel Bernart, a od glumaca koji se po prvi put pojavljuju u ,,Matriks" franšizi, imaćemo priliku da vidimo Nila Patrika Herisa, Džonatana Grofa i Prijanku Čopru Džonas. Režiju potpisuje Lana Vačovski.


Ulaznice za Matriks veče u prodaji su na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu