•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt Bush

Glumac Met Buš brzo prikuplja impresivan broj poslova na filmu i televiziji.
Osim u ovom filmu, glumi i u nezavisnoj komediji High School, (glume Adrien Brody i Michael Chiklis). Film je premijerno prikazan na festivalu Sundance 2010. Sad radi na produkciji filma Trouble With The Curve (glume i Clint Eastwood, Amy Adams i Justin Timberlake).

Njegov poslednji film je bio Nice Guy Johnny, (režija Ed Burns), koji je imao premijeru na festivalu Tribeca 23. aprila. Pojavio se i u filmu Margaret (režija Kenneth Lonergan, glume Matt Damon, Mark Ruffalo i Anna Paquin). Glumio je i u komediji Adventureland (glume Kristen Stewart i Ryan Reynolds) koju je napisao i režirao Greg Motola (Superbad). Glumio je i u nastavku Noći veštica, H2. Debitovao je ulogom u dugometražnom filmu One Last Thing (režija Alex Steyermark, glume Ethan Hawke i Michael Angarano).

Na televiziji je u skorije vreme glumio u humorističnoj seriji “Glory Daze”. Ostale televizijske serije u kojima je glumio uključuju “Law & Order: Criminal Intent”, “Veronica Mars”, “Scrubs” i “TV Funhouse.”

Filmografija:
2012 Hawaii Five-0 (TV series)
2012 Trouble with the Curve
2012 The Kitchen
2012 Piranha 3DD
2012 Dreamworld
2011/I Margaret
2010-2011 Glory Daze (TV series)
2010 Nice Guy Johnny
2010 High School
2009 Halloween II
2009 Adventureland
2008 Law & Order: Criminal Intent (TV series)
2007 Family Values (TV series)
2007 M.O.N.Y. (TV movie)
2006 Bully (Video Game)
2006 Scrubs (TV series)
2006 Veronica Mars (TV series)
2005 One Last Thing...

Podeli:



Preporucujemo

PORODIČNI VIKEND 2. I 3. JULA U BIOSKOPIMA CINE GRAND...
BINA - Izložba „Nagrada Piranezi” na 17. Beogradskoj...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 23. juna do 29. juna
NASTUPOM DARKA RUNDEKA, BENDA S.T.R.A.H. I DODELOM NAGRADA...
Otvaranje petog RAVNO SELO FILM FESTIVALA 30. juna uz...
George Cables na Nišvilu 2022
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 23. do 29....
Žuti vikend u Cineplexx Niš bioskopu u subotu, 2. jula i...
Glazbeno filmski spektakl Birdman uz Antonija Sancheza i...
Promocija knjige Milana Nikodijevića “Zabranjeni bez...
Elvis night događaj u Cineplexx Niš bioskopu
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 30. juna do...
Marta Bjelica, Dušan Kasalica i Lana Matić u žiriju 9....
Do sada najvise filmova na Ravno Selo festivalu -...
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 30. juna do 6. jula
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 23. do 29. juna
Poklonite nezaboravno filmsko iskustvo ili priuštite sebi...
Palić Film Festival - prva vest - Nikolaj Nikitin i Julija...
“Lančana reakcija” Dragana Bjelogrlića dobio podršku...
Strip autori Anđela Janković i Leopold Pridon izabrani na...
Sutra otvaranje izložbe „Svesvrstani“ Uroša...
Sutra počinje 9. Bašta Fest
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 30. juna do 06. jula
Otvaranje izložbe skulptura Konstantinosa Patelis...
FCS konkursi: Odluke u četiri kategorije
Najavljeni takmičarski programi i dobitnici nagrada...
ZLATNA MACOLA POBEDNIKU SLAUGHTER HOROR FESTIVALA
Glumac Mladen Sovilj otvara 9. Bašta Fest
Velika letnja akcija - Filmsko leto
Međunarodni umetnički projekat “Remix Comix” podržan...