•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt Damon neće glumiti u narednom "Bourne" filmu ?

Producent Frank Marshall je rekao da Matt Damon ipak neće glumiti u narednom filmu iz serijala "Bourne".

Marshall je objasnio svoje ranije izjave, u kojima je rekao da bi voleo da vidi Jeremyja Rennera i Matta Damona zajedno u nekom od narednih filmova.

"I dalje ćemo slediti priču lika koga glumi Jeremy. Sve ostale opcije ostaju otvorene. Stvari su postavljene tako da mogu otići u smeru u kome mi poželimo. Jedino što je sigurno je da ćemo slediti Jeremyja i Rachel. Želimo da vidimo šta će se desiti", kazao je Marshall za Indiewire.

Novi film će poslužiti kao ekspanzija prva tri "Bourne" nastavka. Film se fokusira na novog heroja koga glumi Jeremy Renner, a koji je pod velikim uticajem dešavanja iz ranijih filmova.

"The Bourne Legacy" u bioskope stiže 10. avgusta.

klix
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...