•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Matt Damon se vraća kao Bourne?

Prošlo je dosta vremena otkako se Matt Damon našao u ulozi Jasona Bourna; pre osam godina je izašao Bournov Ultimatum – zadnji film iz franšize u kojem se Damon pojavljuje, ali to ga ne sprečava da idalje priča o mogućim nastavcima. U intervjuu za CNBC ponovio je ono što već godinama priča:

„Uvek sam bio otvoren na ideju snimanja još jednog nastavka, ako bi Paul Greengrass bio reditelj. Jednostavno nismo mogli smisliti dobru priču… Onaj završetak od zadnjeg puta je bio vrhunski. Nakon što sam to naglasio, volim tog lika. Voleo bih da vidim šta mu se događa.“

Greengrass i Damon su zadnju saradnju imali u 2009., na trileru The Green Zone. Od tada, Greengrass je vodio Kapetana Phillipsa na raznorazne dodele nagrada – među njima je čak bilo i šest nominacija za Oscare. Takođe je objavljeno kako Universal želi nastaviti franšizu sa velikim petim filmom koji bi sadržavao i Rennerovog lika: Aarona Crossa. Na kraju, Damon intervju završava sa super mamcem za fanove:

„Ako bilo ko od vaših gledaoca ima neku priču, molim ga da je predloži Universalu.“

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....