•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

May, Clarkson i Hammond će uskoro najaviti novu zajedničku emisiju

Prema pisanju britanskog The Sunday Timesa, bivši voditelji BBC-jeve automobilističke emisije Top Gear će ponovo raditi zajedno, a uskoro će najaviti svoju novu zajedničku emisiju.

James May, Jeremy Clarkson i Richard Hammond Jeremy Clarkson je potvrdio da će biti voditelj nove automobilističke emisije, kao i da će mu društvo praviti njegovi prijatelji i kolege James May i Richard Hammond. Veruje se da će emitovanje te emisije početi pre novog Top Geara, koji će se na TV ekranima naći posle marta naredne godine.

U izveštaju se navodi da i će James May voditi novi show pod nazivom "Building Cars Live" na BBC-u 2 zajedno sa Kate Humble i Antom Ansteadom. Sastojaće se od dve epizode od 90 minuta koje će biti prikazane uživo iz MINI-jeve fabrike u Oxfordu. U epizodama će biti demonstrirano kako nastaje jedan automobil.

BBC je navodno pozvao Jeremyja Clarksona da se vrati u Top Gear, ali je on to odbio. Nakon toga je njegov posao dobio Chris Evans.

Ali, Evans tvrdi da to nije istina i da je Clarkson "rekao 'ne' glasovima u svojoj glavi". BBC je takođe demantovao da je kontaktirao Clarksona u nameri da ga vrati na posao.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...