•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Maya Rudolph

Maja Rudolf je glumila s Kristen Vig u velikoj komediji Bridesmaids (Deveruše) koju je režirao Pol Fig.

Pre toga velike pohvale dobila je za Away We Go (režija Sam Mendes, scenario Dave Eggers i Vendela Vida, glumi John Krasinski). Glumila je i u A Prairie Home Companion (Robert Altman); Idiocracy (Mike Judge); Duets (Bruce Paltrow); 50 First Dates (Peter Segal); Chuck & Buck (Miguel Arteta); Gattaca (Andrew Niccol); As Good As It Gets (James L. Brooks) i Grown Ups (glume Adam Sandler i Chris Rock). Sinhronizovala je Zookeeper i Shrek The Third.

Rudolfova je debitovala 2000. godine u “Saturday Night Live” gde je redovno nastupala još sedam godina.

Filmografija:
2013 Turbo (voice) (filming)
2013 Grown Ups 2 (post-production)
2013 The Way, Way Back (completed)
2011-2012 Up All Night (TV series)
2000-2011 Saturday Night Live (TV series)
2011 Friends with Kids
2011 Zookeeper
2011 Bridesmaids
2011 Fight for Your Right Revisited (short)
2010 Grown Ups
2010 MacGruber
2010 Presidential Reunion (video short)
2009 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV series)
2009 Away We Go
2008-2009 Kath & Kim (TV series)
2008 Prop 8: The Musical (short)
2007 The Simpsons (TV series)
2007 Shrek the Third
2006 Idiocracy
2006 A Prairie Home Companion
2006 Campus Ladies (TV series)
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (video)
2004 50 First Dates
2003 Duplex
2001 Frank's Book (short)
2001 TV Funhouse (TV series)
2000 City of Angels (TV series)
2000 Duets
2000 Action (TV series)
2000 Chuck & Buck
1999 Undressed (TV series)
1999 A Glance Away (short)
1999 True Love (TV movie)
1997 As Good as It Gets
1997 The Devil's Child (TV movie)
1997 Gattaca
1996-1997 Chicago Hope (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

Rasprodata premijera filma “Nije loše biti čovek”...
FCS - Selekcija “Nasleđe” od 25. novembra do 9....
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 25. novemba...
U prodaji karte za premijeru nove komedije Dušana...
Filmovi sa Letnje filmske škole BINE do 3. decembra online...
Festival Alternative film/video u znaku Nesvrstanih
Muzej savremene umetnosti Vojvodine - Performans Ivane...
BOŽIĆ ZA PAMĆENJE NA PICKBOX TV-u!
Junaci našeg doba 2 - od 23. novembra od ponedeljka do...
Azbuka našeg života - od 03. decembra svakog petka na...
Film “Skoči, dušo” na zatvaranju 13. Merlinka...
Ekipa filma „Deset u pola“ u Beogradu: PANDEMIJA ĆE...
Branko Đurić i Izudin Bajrović o premijeri komedije...
Jedanaest filmova autora iz Srbije na 13. Merlinka Festivalu
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 25. novembra do 1.decembra
Ovacije na ekskluzivnoj projekciji komedije “Deset u...
Otvorena izložba EVROVIZION.CROSSING STORIES AND SPACES u...
Marko Grba Singh: "Rampart je film o prostorima u kojima...
Potpisan novi sporazum o saradnji na polju stripa između...
U prodaji karte za premijeru nove komedije Dušana...
MSUV - Izveštaj sa konferencije za medije povodom izložbe...
Ladies night događaj uz film Gučijevi 25. novembra od 20...
Film "Nije loše biti čovek" - Dušan Kovačević:...
Karavan srpskog filma tokom decembra u osam gradova Srbije
Premijerka Estonije na svetskoj premijeri druge sezone...
Srpska premijera filma „Elegija lovora” Dušana...
Najnovija Diznijeva avantura u Cineplexx bioskopima
Direktor Nisvila najavljuje 200.000 posetilaca
Frano Lasić o filmu Elegija lovora: “Zaintrigirala me je...
Beogradska premijera monodrame o Nadeždi Petrović...