•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

McBride: Murder Past Midnight (2005)

M. Mekbrajd - uspešni losanđeleski detektiv i advokat, poznat po tome što je posvećen svom poslu i klijentima. Nesvakidašnje i nekonvencionalne metode istrage, na koje su njegove kolege i struka davno zaboravili, pokazeće se veoma uspeše u rešavanju najmračnijih zločina.

Fil Njuberi - bivši javni branilac. Mekbrajd i Fil su se upoznali tokom rada na jednom slučaju. Iako su bili na suparničkim stranama, posle susreta «licem u lice», Fil shvata da može mnogo da nauči od iskusnog parničara, pa počne da radi za Mekbrajda.

Roberta Hansen - detektivka oštrog jezika, sa Mekbrajdom deli romantičnu prošlost. Ona je specijalista za krvne delikte pri LAPD-u. Rebeka i Mekbrajd, uprkos «spornim» momentima u prošlosti, stavljaju posao na prvo mesto.
Iako se ponekad ne slažu, između Mekbrajda i Rebeke vlada odnos obostranog poverenja.

U filmu Ubistvo posle ponoći Mekbrajd će pokušati odbrani mladu devojku koju sud sumnjiči da je ubila svog dosta starijeg muža kako bi mu otela bogatstvo.

Žanr:misterija, drama
Godina:2005
Reziser:Kevin Connor
Scenario:Dean Hargrove
Uloge:John Larroquette, Marta DuBois, Matt Lutz
Uzrast:TV-MOVIE
Studio: Hallmark Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:120 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...