•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mešanje "Stranger things" i "Deadpool" je moguće

Šaun Levi, režiser "Stranger Things" i "Deadpool 3", ima iznenađujući odgovor o potencijalnom ukrštanju između ta dva kinematografska eniteta.

Levi neće isključiti spajanje u budućnosti franšiza. Netfliksov naučno-fantastični div "Stranger Things" objavio je četvrtu sezonu ranije ove godine.

U intervjuu za "Variety", Levi je govorio o svoja dva velika projekta i zadirkuje iznenađujuće ukrštanje između ova dva ostvarenja. Iako je takav događaj malo verovatan, zanimljivo je čuti da režiser veruje da bi se to moglo i dogoditi.

"Zanimljivo, Rajan Rejnolds i ja smo pokušavali shvatiti kako bismo uopšte mogli napraviti "Deadpool" i "Stranger Things" ukrštanje. Još nismo razbili kako to uraditi, ali je ideja na stolu" objasnio je Levi.

Seriju prvenstveno režiraju kreatori braća Dafer, a Šaun Levi takođe režira mnoge epizode serije. Sa serijom koja je najavljena za 5. sezonu, Levi i Dafersi su spremni odraditi narednu sezonu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...