•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meci – Zašto bi trebalo da gledate novu finsku krimi-seriju o špijunima i teroristima

Nova finska krimi serija Meci (2018) inteligentan je spoj krimi serije, špijunskog trilera i političke drame, a kompletna prva sezona dostupna je na Pickbox NOW.

U novoj finskoj seriji producenata nordijskih hit serija The Bridge i The Killing, pratimo tajnu agentkinju Mari Sari koja je na tajnom zadatku da se sprijatelji s jednom od najtraženijih teroristkinja za koju se mislilo da je mrtva.

SPOJ ŠPIJUNSKOG TRILERA I POLITIČKE DRAME

Meci nije tipična nordijska noar serija. Radnja se vrti oko bivše teroristkinje Madine Taburove, „Crne udovice“, koju glumi nemačka glumica Sibel Kekili (Game of Thrones, Head-On). Ona dolazi u Helsinki i traži politički azil. Do tada se za Crnu udovicu mislilo da je mrtva, što pobudi sumnje tajnih agencija.

Koristeći lažni identitet, talentovana tajna agentkinja Mari Sari (Krista Kosonen) mora da se sprijatelji sa bivšom teroristkinjom da bi otkrila njene motive za dolazak u Finsku. Pokušavajući da reši ovu misteriju, Mari Sari se infiltrira u unutrašnji krug Crne udovice koja regrutuje bombaše-samoubice. Ali Mari razvije simpatije prema Madini i vrlo brzo shvati da su njene policijske dužnosti i njen poriv da zaštiti Madinu u konfliktu. Ali ništa nije onako kako izgleda.

SKANDINAVSKA AVANTURA

Meci je jedna od novih skandinavskih serija koju definitivno vredi gledati – osim što ima snažne pohvale kritičara i publike, posebno se ističu dva snažna ženska lika koja su u fokusu ovog špijunskog trilera.

Upustite se u špijunsku avanturu sa kompletnom prvom sezonom intrigantne triler serije Meci koju možete da gledatena Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...