•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Medeni mesec (2009)

Medeni mesec je srpsko-albanski film iz 2009. godine. Režirao ga je Goran Paskaljević, koji je napisao i scenario zajedno sa Genc Permetijem.

Film je premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu 5. septembra 2009. godine, a domaću premijeru imao je 24. novembra 2009. godine u Beogradu.

Film je nagrađen na Filmskom festivalu u Solunu.

Radnja filma odvija se u Srbiji, Albaniji, Italiji i Mađarskoj. Film prati dva mlada para koji žele da napuste svako svoju zemlju i potraže bolji život u zapadnoj Evropi. Kad mladi albanski par posle mnogo peripetija stigne u italijansku luku Bari, nastaju nepredvidivi problemi. Nešto slično se događa i sa srpskim parom kada stignu na mađarsku granicu. Iako nemaju nikakve veze sa ubistvom dvojice italijanskih vojnika KFOR-a na Kosovu, i jedan i drugi par biće zaustavljeni na granici i osumnjičeni usled izvesnih nesrećnih okolnosti. To će ih sprečiti da, barem trenutno, ostvare svoje snove, kao što na balkanskim prostorima to često biva da mladi plaćaju ceh za grehe prethodnih generacija.

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije

Žanr:drama
Godina:2009
Reziser:Goran Paskaljević
Scenario:Goran Paskaljević, Genc Permeti
Uloge:Nebojša Milovanović, Jelena Trkulja, Jozef Shiroka
Award:1 osvojena
Studio:Nova Film
Zemlja:Serbia
Jezik:Srpski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...