•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meet the Fockers (2004)

Upoznajte Fockerove (eng. Meet the Fockers) je američka komedija iz 2004. godine, koja predstavlja nastavak filma Upoznajte roditelje. Kao i u prethodnom filmu, glavne uloge igraju Ben Stiller i Robert De Niro a režiju radi Jay Roach (koji se proslavio filmovima Austin Powers). Međutim, osim dvojice prethodno spomenutih glumaca, u filmu još glume i Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Teri Polo, Blythe Danner i Owen Wilson.

Nakon što je dobio dopuštenje da se oženi ćerkom penzionisanog CIA-nog agenta, Gaylord "Greg" Focker, njegova verenica Pam i njeni roditelji putuju u Miami, na Floridu, kako bi se upoznali sa Gregovim vrlo liberalnim roditeljima, po imenu Roz i Bernie Focker. Roz je seksualni terapeut za starije osobe, dok je Bernie advokat koji se povukao u penziju, kako bi kod kuće mogao da odgaja Grega. S druge strane, Pamini roditelji, Jack i Dina, su tradicionalno konzervativni. Upravo te suprotnosti roditelja i njihovih stavova su stvari iz kojih proizlazi većina komičnih situacija i zapleta u filmu. Ovaj film prikazuje evoluciju odnosa između Jacka i njegove porodice. U prethodnom filmu, Upoznajte roditelje, kao i u ovome, Jack konstantno kontroliše svoju porodicu, ali ovaj put (u ovom filmu) on prelazi sve granice sa svojom sumnjičavom prirodom i tajnim operacijama, kojima želi otkriti navodnu Gregovu mračnu tajnu iz prošlosti...

Film je osvojio dve nagrade: ASCAP Award:Top Box Office Films-Randy Newman; MTV Movie Award: najbolja komična gluma-Dustin Hoffman, uz to je još bio nominovan za pet drugih: Artios: najbolja izabrana glumačka ekipa u igranom filmu-komedija (Francine Maisler); Teen Choice Award: odabrani filmski glumac-komedija (Ben Stiller); odabrana neugodna scena (Ben Stiller); odabrani filmski lažov (Ben Stiller); odabrani film: komedija.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2004
Reziser:https://www.youtube.com/watch?v=0KovDEIah2M
Scenario: Greg Glienna
Uloge:Ben Stiller, Robert De Niro, Blythe Danner
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojena
Studio:Universal Pictures
Zemlja:United States
Website:www.universalpictures.com
Jezik:Engleski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu