•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Megan Fox

Megan Denise Fox, rođena 16. maja 1986. godine, je američka glumica i model čija je glumačka karijera počela 2001. godine manjim televizijskim i filmskim ulogama i ulogom u tv programu “Hope & Faith”. 2004. godine je započela njena prava filmska karijera ulologom u ostvarenju “Confessions of a Teenage Drama Queen”. 2007. je odabrana da bude Mikaela Banes u blokbasteru “Transformers”, Fox –ova je 2009. godine reprizirala svoju ulogu u nastavku ovog filma “Transformers: Revenge of the Fallen”. Ova glumica se smatra seks simbolom i često je na listama muških časopisa najzgodnijih devojaka, uključujući i “Maxim” i “FHM”.

Megan je irskog, francuskog i američkog porekla i rođena je u Oak Ridge-u u Tenesiju, kao ćerka Darlene i Franklin-a Fox-a. Odrasla je u katoličkom okruženju i pohađala je i katoličku školu 12 gdoina. Njeni roditelji su se razveli kada je bila mala i nju i njenu sestru je ogajila majka i očuh Tony Tonachio.

Glumica tvrdi su oni bili “jako strogi” i da joj nisu dozvoljavali da ima dečka ili da poziva prijatelje kući. Živela je sa majkom dok nije zaradila dovoljno novca da se osamostali.

Fox je počela da se bavi glumom i plesom sa 5 godina u Kingston-u. Išla je i na časove plesa i bila član hora. Sa 13. godina je počela da se bavi modelingom nakon što je osvojila nekoliko nagrada na takmičenjima lepote.

Sa 16 godina je imala svoj glumački debi, to je bilo 2001. godine u filmu “Holiday in the Sun”. U nekoliko narednih godina je gostovala u serijama “What I Like About You” i “Two and a Half Men”.

Fox je u vezi sa glumcem Brian-om Austin-om Green-om od 2004. godine kada su se po prvi put sreli na snimanju “Hope & Faith” i ona imala 18 godina, a on 30. 2006. godine su se i verili, da bi raskinuli 2009. godine. Međutim, pomirili su se i ponovo verili juna 2010. godine na privatnoj ceremonij u hotelu “Four Seasons Resort “ na Velikom Ostrvu na Havajima.

Megan je fan stripova, anima, video igara i njena omiljen umetnik je Michael Turner, čiji “Fathom” strip glumica smatra svojom dugogodišnjom opsesijom. Priznaje da je probala droge, pa tako zna da joj se ne sviđaju, ali podržava legalizaciju marihuane, priznaje i da je konzumira i da je ne smatra drogom. Otvoreno kaže da bi bila prva u redu da kupi džoint.

Sa 20 godina je dobila strah od letelja i otkrila je da sluša pesme Britney Spears dok leti kako bi pobedila strah. Prizanje da joj je kosa lepa, boja očiju dobra, ali je niska. Kaže i da se bori, ali da je i veoma ranjiva, može i da bude agresivna , dominantna i sebična. Emocionalno je nepredvidiva, ali je i manijak za kontrolu.

Filmografija:

2001 Holiday in the Sun Brianna Wallace

2003 Bad Boys II Bikini Kid in Under Waterfall

2004 Confessions of a Teenage Drama Queen Carla Santini

Crimes of Fashion Candace

2007 Transformers Mikaela Banes

2008 How to Lose Friends & Alienate People Sophie Maes

2009 Transformers: Revenge of the Fallen Mikaela Banes

Jennifer's Body Jennifer Check

2010 Jonah Hex Lilah

2011 Passion Play Lily Luster

2012 Friends with Kids Mary Jane

The Dictator

This Is Forty Desi

Televizijska karijera:

2003 What I Like About You Shannon

2004 Two and a Half Men Prudence

The Help Cassandra Ridgeway

"Ollie Shares"

"Dwyane Gets a Cold"

Hope & Faith Sydney Shanowski

2010 The Buried Life Herself "#59: Ask Out the Girl of Your Dreams"

Muzički spotovi:

2010 Love the Way You Lie The Girlfriend

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....