•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Megan Fox zarađuje milione, a radi samo 20 dana godišnje

Holivudska glumica Megan Fox otkrila je da otkako se porodila radi samo 20 dana godišnje kako bi mogla što više vremena da provede sa svojom decom.

"Moram da snimim makar jedan film godišnje kako bih investirala u budućnost svoje dece i bila u mogućnosti da im platim studiranje“, otkrila je Megan u intervjuu za Parents magazin dodajući da se oseća krivom kada se odvoji od porodice.

"Prihvatam da glumim u filmovima koji se snimaju u Los Angelesu, a gde sam deo većeg projekta kako bih snimala 10 do 20 dana. Trudim se da što manje budem odvojena od dece“, rekla je.

Inače, Megan je od 2010. godine u braku sa Brianom Austinom Greenom sa kojim ima dva sina, Noaha i Bodhija.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...