•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mel Gibson: "Nisam spreman za intervju"

Slavni voditelj Piers Morgan otkrio je u svojoj knjizi 'Shooting Straight: Guns, Gays, God and George Clooney' tajne nekih od najvećih imena Hollywooda.

Piers Morgan je poznat po showu u kojem je ugostio mnoge slavne ličnosti na CNN-u ali trenutno je itekako 'vruća' tema njegova knjiga u kojoj je razotkrio neke celebrityje i javnosti prikazao trenutke u kojima se retko mogu videti.

Jedan od njih je i glumac Mel Gibson kojega je Piers posetio u januaru 2011. godine radi intervijua, prenos mediji.

'Dovezao sam se do kuće Mela Gibsona u Malibuu kako bih pokušao dogovoriti intervju. Bili su to meseci kad se Mel našao u središtu medijskih natpisa o privatnom životu. Tada je u javnost pušten snimak telefonskog razgovora u kojem preti devojci, ruskoj muzičarki Oksani Grigorievoj', piše 48-godišnji Piers u svojoj knjizi.

'Sedili smo u dnevnom boravku, prepunom religioznih detalja. I naredna dva sata Mel je sa neverovatnom gorčinom i boli govorio o osećajima prema Oksani, koja je i majka njegovog deteta. U trenutku je znao biti veoma napadajuće nastrojen, da bi onda bio potpuno smešan, i duboko tužan', prepričava Morgan.

'Pričao je sve više i više i u jednom trenutku pojavile su se suze u njegovim očima. Taj čovek je bio na rubu. Bilo mi ga je žao.'

'U jednom trenuku mi je rekao: Mislim da nisam spreman za intervju. Ne verujem sebi. Mogu eksplodirati i izjaviti nešto zbog čega ću posle zažaliti', prenosi Morgan Melove reči.

'Novinar u meni ništa više ne bi voleo od toga da Mel eksplodira u showu. Kakva bi to samo gledanost bila. Ali, otac u meni bio je pun saosećanja prema glumcu i složio se sa njegovom odlukom kako nije pravo vreme za intervju', zaključio je Morgan poglavlje o Mel Gibsonu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...