•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mel Gibson po deveti put postaje otac

Porodica Mela Gibsona navodno će postati još veća, pošto slavni glumac i reditelj navodno čeka svoje deveto dete sa znatno mlađom devojkom Rosalind Ros.

Iako su mnogi spekulisali da je u pitanju samo avantura, izgleda da Mel Gibson (59) ima ozbiljne namere sa 24-godišnjom nekadašnjom jahačicom konja, a danas scenaristkinjom u pokušaju. Glumac navodno sa njom čeka svoje deveto dete.

- Rosi je iznenada prestala da pije alkohol pre mesec dana. Iako neće da prizna da je trudna, ona to nije ni negirala - rekao je jedan prijatelj i dodao:
- Oduvek je govorila da želi da bude mlada mama i da ima troje ili četvoro dece.

Novopečeni par upoznao se kada se Rosalind prijavila za posao scenariste u glumčevoj producentskoj kući. Kako tvrde izvori svetskih medija, ubrzo nakon toga odveo ju je na romantični odmor na svoje imanje, usred džungle u Kostariki.

Gibson ima sedmoro dece iz braka sa bivšom suprugom Robin - najstariju Hanu, blizance Edvarda i Kristijana, i još četvoro sinova - Luisa, Vilijama, Majla i Tomasa.

Kada su se Mel i Robin razveli 2006. nakon 26 godina braka, započeo je romansu sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom (45) koja je prethodno bila u vezi sa Timotijem Daltonom. Godine 2009. par je dobio kćerku Luciju, a godinu dana kasnije su se razveli.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...