•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mel Gibson će igrati u filmu Fatman

Saban Films objavio je da je stekao filmska prava nad Fatman-om i da će se u glavnoj ulozi naći dobitnik Oskarove nagrade Mel Gibson. Pored toga, objavili su prvu sliku Gibson-a kao Santa Clausa. Međutim, glumčev stav o liku daleko je od svega što smo ranije videli. Ovaj Santa Claus je malo razuzdaniji i neobičniji od momka koji jede mleko i kolače i deci isporučuje poklone svakog Božića. Sem Mela Gibsona, u filmu će se pojaviti i za nagradu Emmi nominovani glumac Walton Goggins, kao i Marianne Jean-Baptiste.

Radnja filma Fatman se usredsređuje na zanemarenog dvanaestogodišnjaka koji unajmlјuje neobičnog ubicu da ubije Santa Claus-a nakon što je dobio samo grumen uglјa u čarapi. Walton Goggins glumi ubicu koji će loviti Mel Gibson-ovog pomoćnika, starog Saint Nick-a. U ovom trenutku nije jasno za kada je planirano da se film pojavi u bioskopima, ali Saban je rekao da će izaći na vreme i to do kraja godine, što više nego verovatno znači božićno izdanje za mračnu komediju o Santa Claus-u i deprimiranom malom detetu koje želi osvetu.

Fatman-a su napisali i režirali Eshom i Ian Nelms (Small Town Crime), a producirali su Fortitude International-ova Nadine de Barros i Mammoth Entertainment-ov Todd Courtney, sa Michelle Lang iz RBL Studios, Robert Menzies iz Zed Filmworks i Lisa Wolofsky iz Skywolf Media. Film obeležava drugu saradnju Saban Film-a sa braćom Nelms nakon modernog noir hita Small Town Crime. Bill Bromiley iz Saban Films-a rekao je: "Ovo je naša druga saradnja sa braćom Nelms i ne bismo mogli da budemo više uzbuđeni što ćemo našoj publici predstaviti još jedan jedinstveni, uzbudlјivi film. Eshom i Ian su talentovani dvojac, a mi smo bili navučeni od skripte. Ovo će biti pravi hit kada se pojavi u bioskopima".

Mel Gibson se nedavno pojavio u Daddy's Home 2. Gibson je 2017. dobio nominaciju za Oskara za njegov reditelјski rad na filmu Hacksaw Ridge-u. Što se tiče Waltona Goggins-a, nedavno je viđen na velikom ekranu u filmu Ant-Man and the Wasp i Them That Follow. Što se tiče malog ekrana, Goggins je imao puno uspeha sa The Righteous Gemstones i The Unicorn. Marianne Jean-Baptiste nedavno je viđena u filmovima Soundtrack, Homecoming i Peter Rabbit. Više informacija o Fatman-u pojaviće se uskoro nakon što je Saban preuzeo film.

Jonathan Saba i Bill Bromiley pregovarali su o ugovoru za Saban Films sa Nadine de Barros iz Fortitude International-a u ime filmaša. Fortitude International upravlјa međunarodnim pravima na film. Bromiley i Saba takođe su izvršni producenti, zajedno sa finansijerima Hans Hufschmid-om i Todd Courtney-em, pored Brandon James-a, Alastair Burlingham, Ryan R. Johnson iz The Film House, Buddy Patrick iz Windy Hill Pictures, Gary Raskin, Ben Rosenblatt, Kyle Stroud i Ingenious Media-in Peter Touche i Samantha Allwinton.

Podeli:



Preporucujemo