•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Men's Night u bioskopu Vilin Grad

ROĐEN ZA BORBU!

U četvrtak, 29. novembra u 20 časova, u bioskopu Vilin Grad biće održan Men’s Night, tematsko veče koje je namenjeno muškarcima, a gde su i dame dobrodošle.

Posetioci bioskopa će moći da pogledaju film "Krid 2", a početak projekcije je u 20 časova. Uz svaku kupljenu ulaznicu na poklon će dobiti energetsko piće.

O filmu:

Adonis Creed će morati da uskladi život između ličnih obaveza i priprema za sledeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje porodice i samo ga još više motiviše za borbu u ringu. Rocky i Adonis suočiće se sa svojim zajedničkim nasleđem i shvatiti da ništa nije važnije od porodice. Krid 2 će nam pokazati šta nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar - bez obzira gde se nalazimo, ne možemo pobeći od svoje prošlosti. Michael B. Jordan i Sylvester Stallone repriziraće svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. Krid 2 nastavak je Roki sage i nastavak filma Krid: Rađanje legende iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 miliona dolara na blagajnama širom sveta.

Film "Krid 2" će, nakon tematske večeri, biti na redovnom repertoaru bioskopa Vilin Grad- https://bit.ly/2DwdgYI

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu