•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Meri ubija ljude': Sve što znamo o trećoj sezoni napete kanadske serije

Napeta kanadska serija 'Meri ubija ljude' (Mary Kills People) ulazi u treću i poslednju sezonu, koja će se premijerno prikazivati na Pickboxu u maju iz nedelje u nedelju. U poslednjem poglavlju očekuje nas šest epizoda i konfliktan izbor između života i smrti.

Posle šokantnog finala druge sezone, u kom je sudbina detektiva Bena Veslija (Džej Rajan) ostala da visi o koncu, dr Meri Haris (Kerolajn Daverna) i njen partner dr Dezmond “Dez” Benet (Ričard Šort) vraćaju se da razreše komplikacije koje su nastale oko njihovog novoosnovanog „Konačišta“.

ODLIČNE GLUMICE PRIDRUŽUJU SE NOVOJ SEZONI

Dve nove glumice pridružuju se trećoj sezoni – kanadska glumica Elizabet Sonders (Alias Grace, It) glumiće medicinsku sestru koja će zakomplikovati Meri život, a glumica Rejčel Ančeril (Rookie Blue, Wynonna Earp) otelotvoriće pacijentkinju sa izraženom željom za život pre neizbežne smrti.

ŠTA MOŽEMO DA OČEKUJEMO?

Ova originalna krimi serija u trećoj sezoni odgovoriće na pitanja koja su ostala nerešena u napetoj drugoj sezoni, a najavljuje se uzbudljiva, šokantna i emotivna završnica.

Dr Meri Haris mora da se suoči sa sopstvenim izborima, ličnom etikom i demonima na sasvim novi način. „Konačište“ je u pogonu, ali njegov paravan legitimne bolnice jedva drži vodu. Idilična vizija koju su imali Meri i Dez se raspada, pa deluje nemoguće da nastave svoj rad u tajnosti. Merina porodica i posao ponovo su u opasnosti, a ona shvata da će morati da stavi život na prvo mesto, koliko god bio kompleksan.

Treću sezonu napete krimi serije 'Meri ubija ljude' (Mary Kills People) pratite iz nedelje u nedelju na Pickboxu!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...