•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Meril Strip i Hilari Svonk u filmu "The Homesman" Tomi Li Džonsa

Meril Strip i Tomi Li Džons su i tokom prošlog leta sarađivali, snimajući komediju Dejvida Frankela 'Hope Springs'. Zajednički rad im se očigledno dopao, s obzirom da će se ubrzo opet naći na istom projektu.

Priča filma 'The Homesman' se fokusira na Džonsa i Hilari koji preko prerije ka jugu vode tri psihički nestabilne žene. Još uvek nema informacija u kojoj ulozi će se pojaviti Meril Strip. Ovo je inače drugi put da će se Tomi Li Džons naći u ulozi režisera - prvi put je to bilo 2005. s filmom 'The Three Burials of Melquiades Estrada'. Kada je reč o režiji televizijskih projekata, Džons je malo uspešniji na tom polju. Režirao je 'The Good Old Boys', film nominovan za Emija 1995., kao i 'Poslednji voz', emitovan i na HBO-u. Ovo će biti prvi pt da će Džons napisati i scenario za igrani film.

Za sada se znaju imena samo troje glumaca, međutim, oni zajedno imaju čak 6 Oskara. Meril Strip trenutno radi na filmskoj adaptaciji predstave 'August: Osage County' Trejsija Leta, dok se Hilari Svonk sprema za ulogu u 'The Dallas Buyers Club' gde će glumiti zajedno sa Metjuom Mekonahijem.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...